MEISTÄ

Prof hair design

 

Prof  syntyi ammattiinsa intohimoisesti suhtautuvien kampaajien halusta luoda paikka, jossa keskitytään 100% hiuksiin.

Halusimme luoda ympäristön, jossa asiakas tietää saavansa laadukasta ja ammattitaitoista palvelua. Vahvuutenamme ovat tiimit, jotka jakavat saman ideologian sekä vision hiusten tekemisestä.

Prof hair designin taustalta löytyy alan huippukouluttajat.

Löydät meidät Helsingistä ja Jyväskylästä:

Prof Töölö, Eino Leinon katu 8.

Prof Punavuori, Albertinkatu 18.

Prof Jyväskylä, Yliopistonkatu 19.

 

FILOSOFIA

 

Kaikki lähtee asiakkaasta; omasta persoonastasi ja tyylistäsi, jota korostamme värillä sekä leikkauksella. Luomme sinua mahdollisimman pitkään palvelevan kokonaisuuden.

Hiustenleikkaukset toimivat sitä helpommin ja pidempään, mitä tarkemmin muodot ovat hiukseen leikattu. Värjätessä hiuksia pyrimme luomaan harmonisen kokonaisuuden, joka sitoo värin ja leikkauksen yhdeksi.

Haluamme hiustesi toimivan parhaalla mahdollisella tavalla myös kotona. Autamme valitsemaan hiuksillesi sopivat tuotteet kotikäyttöön, sekä opastamme niiden käytössä.

Hinnastomme on jaettu neljään eri hintatasoon. Kampaajiemme level-luokitus määrittyy liikkeidemme koulutus ja kokemustason mukaan.

TYYTYVÄISYYSTAKUU – AINA LAADUKAS PALVELU

Olemme varmoja ammattitaidostamme ja haluamme, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Mikäli värisi tai leikkauksesi ei jostain syystä toimi toivotulla tavalla; ota meihin välittömästi yhteyttä (viimeistään kahden viikon kuluttua palvelusta) niin teemme veloituksetta väriin ja leikkaukseen kaikki tarvittavat muutokset toimivan lopputuloksen aikaan saamiseksi.