KANSAINVÄLISESTI PALKITTUA AMMATTITAITOA

Prof hair design - Hiustesi uusi aikakausi

Prof  on ammattitaidostaan palkittu, värjäys- ja leikkauspalveluihin erikoistunut kampaamo. Jatkuva kansainvälinen kouluttautuminen ja sisäinen henkilökunnan koulutusjärjestelmä takaavat jokaisen työntekijän jatkuvan kehityksen.

Prof syntyi ammattiinsa intohimoisesti suhtautuvien kampaajien halusta luoda paikka, jossa keskitytään 100% hiuksiin. Halusimme luoda ympäristön jossa asiakas tietää saavansa parasta ja ammattitaitoista palvelua. Kansainvälinen kokemus ja vahvan ammattitaidon omaava henkilökunta joka jakaa saman ideologian ja vision on huippuosaamisen perusta.

Prof hair designin taustalta löytyy alan huippukouluttajat.

“Palamme halusta luoda paikan jossa asiakkaat nauttivat olostaan ja työntekijät viihtyvät.”

FILOSOFIA – KAIKKI LÄHTEE ASIAKKAASTA

Työskentelemme kansainvälisen kokemuksen muovaaman Prof filosofian mukaisesti. Varaamme riittävästi aikaa, suunnittelemme juuri sinulle parhaiten sopivat hiukset. Toteutamme värin, leikkauksen ja viimeistelyn teknisesti ja huolellisesti.

Hiustenleikkaukset toimivat sitä helpommin ja pidempään mitä tarkemmin muodot on hiukseen leikattu. Värjätessä hiuksia pyrimme luomaan harmonisen kokonaisuuden joka sitoo värin ja leikkauksen yhdeksi.

Kaikki lähtee asiakkaasta; omasta persoonastasi ja tyylistäsi joita korostamme värillä ja leikkauksella. Luomme sinua mahdollisimman pitkään palvelevan kokonaisuuden väristä, leikkauksesta ja sinusta.

Haluamme hiustesi toimivat parhaalla mahdollisella tavalla myös kotona. Autamme valitsemaan hiuksillesi sopivat tuotteet kotikäyttöön, sekä opastamme niiden käytössä.

Hinnastomme on jaettu neljään eri hintatasoon. Kampaajiemme level-luokitus määrittyy liikkeemme filosofian mukaisen koulutus ja kokemustason mukaan.

TYYTYVÄISYYSTAKUU – AINA LAADUKAS PALVELU

Olemme varmoja ammattitaidostamme ja haluamme että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Mikäli värisi tai leikkauksesi ei jostain syystä toimi toivotulla tavalla; ota meihin välittömästi yhteyttä (viimeistään kahden viikon kuluttua palvelusta) niin teemme veloituksetta väriin ja leikkaukseen kaikki tarvittavat muutokset toimivan lopputuloksen aikaan saamiseksi.