AIKAISEN VARAAJAN ETU -20% VOIMASSA

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Vie ammattitaitosi uudelle tasolle.

Prof Academy tarjoaa kampaajille merkkiriippumatonta koulutusta keskittyen hiusten leikkaamiseen ja kokonaisuuksien luomiseen.

Kurssimme opettavat sinua valitsemaan oikean tekniikan toteuttaaksesi visiosi hiuksiin kuin hiuksiin. Monipuolisilla kursseillamme opit käsittelemään hiuksen eri rakenteita kuten kiharaa ja afrohiusta. Inspiroidu aamupäivän demo koulutuksissa tai kokopäivän luento/demo + workshop kokonaisuuksissa.

Syvennä ammatillista osaamistasi 4 tai 12 päivän kurssikokonaisuuksilla joiden aikana opit laajan ymmärryksen tekniikoiden ja muotojen vaikutuksista lopputulokseen.

Prof academy

Prof academy koulutusstudio sijaitsee Jyväskylän Prof  liikkeen yhteydessä. Järjestämme kursseja lisäksi Helsingissä ja Tampereella tai tulemme luoksesi pitämään koulutuksen omassa liikkeessäsi. Prof Academyn kouluttaja tiimi koostuu Prof kampaamoiden kokeneista tekijöistä sekä kotimaisista ja ulkomaisista vierailevista kouluttajista.

Special guests

Järjestämme lisäksi vierailevien kotimaisten ja kansainvälisten kouluttajien kursseja. Tule mukaan kotimaisten ja kansainvälisten huippujen inspiroiville kursseille.
Koe Lontoon koulutukset suomessa ja opi kädestä pitäen alan huipuilta.

Tilaa Prof academy uutiskirje

Klikkaa avataksesi postituslisatamme liittymislomake. Saat viimeisimmän tiedon tulevista kursseista, vierailevista kouluttajista.

KURSSIT

Kurssivalikoima vuodelle 2022.

Uusia kursseja tulossa vuodella 2023. Liity sähköpostilistalle jotta saat tiedon uusimmista kursseista ensimmäisenä.

 

KURSSIKALENTERI 2022

LOKAKUU

MARRASKUU

JOULUKUU

 

ILMOITTAUDU KURSSILLE TAI KYSY KURSSEISTA

12 + 1 =