29
heinä

#Tukkaoperaatio2017

Tukkaoperaatio 2017, ai mikä se on? Me voimme ylpeänä kertoa osallisuudestamme tukkaoperaatioon lisää tässä odotetussa blogikirjoituksessa.

Tukkaoperaatio 2017 oli toukokuussa järjestettävä, koko Suomen kattava hyväntekeväisyystempaus, jossa ideana oli lahjoittaa hiuksia syöpää sairastavien lasten peruukkeja varten. Halusimme tietenkin osallistua tähän mielettömään tapahtumaan lahjoittamalla aikaamme. Meille oli ilo ja kunnia olla mukana tekemässä hyvää ja vastaanottaa rohkeiden ihmisten lahjoittamat hiukset. Meidän panoksemme tapahtumaan oli ottaa lahjoittajia vastaan, leikata lahjoitettavia letitettyjä hiuksia ja olla vastuussa lahjoitettujen lettien lähetyksestä Englantiin Little Princess Trust säätiölle. Lahjoitimme näinollen ammattitaitoamme hyväntekeväisyyteen tarjoamalla veloituksetta upeille lahjoittajille yksilöllisen hiustenleikkauksen lahjoituksen yhteydessä!

 

Tukkaoperaatio järjestettiin sunnuntaipäivänä, jolloin liikkeemme on normaalisti suljettu ja henkilökuntamme viettää vapaapäiväänsä. Saimme tiimistämme hyvän jengin koolle mukavaa rentoa päivää varten! Ihailtavaa miten into osallistua tähän tempaukseen oli kaikilla niin suuri, että seuraava tukka operaatio on jo sovittu järjestäjien kanssa.  tuleva päivämäärä on 29.10.

Tässä vielä muutamia fiiliskuvia tuolta sunnuntailta

 

   

    

 

 

 

Lahjoitetut hiukset lähetämme Englantiin Little Princess Trust säätiölle, joka tekee peruukkeja lapsille, jotka ovat menettäneet omat hiuksensa syövän tai muun sairauden takia. Normaalisti aidoista hiuksista valmistetut peruukit voivat maksaa jopa tuhansia euroja, joten taloudellisista syistä moni jo kovia kärsinyt pieni lapsi jäänee ilman hiuksia. Little Princess Trust on säätiö, joka valmistaa lahjoitetuista hiuksista peruukkeja juuri näille lapsille veloituksetta. Peruukit valmistetaan Englannissa ja lähetetään perheille, jotka ovat peruukin tarpeesta ilmoittaneet. Little Princess Trust kerää myös varoja tutkimuksiin, jotka koittavat löytää vähemmän vaarallisia hoitokeinoja lasten syövän hoitokeinoihin

 

Tässä kuvia rohkeista hyväntekijöistä uusissa hiusksissaan.

 

.

Jos tämä blogikirjoitus herätti myös sinussa innostuksen ryhtyä rohkeaksi, luopua pitkistä hiuksistasi ja samalla tehdä hyvää, älä epäröi ottaa yhteyttä liikkeeseemme! Voit varata ajan liikkeeseemme puhelimitse ja kertoa samalla toiveestasi lahjoittaa hiuksia, me autamme mielellämme. Kriteerit hiusten lahjoittamiseen ovat, että hiukset ovat hyväkuntoiset, letitetyt ja letin minimi pituus on vähintään 17 cm. Hiusten värin tulisi olla myös mahdollisimman neutraali (tulevathan hiukset lopulta lapsille).

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!

 

PROF henkilökunta haluaa vielä lopuksi kiittää kaikkia meidän liikkeessämme hiuksensa leikkauttaneita lahjoittajia! ♥♥